Voham pir
Datum objave: Jul 12, 2021

Takole čisto neplansko sva z Janezom cel vikend preživela na Grohotu, Nataša polovičko, Grega še malo manj :-)

Po ekspresnem pakiranju smo v petek po šihtu skupaj z Natašo oddrveli proti Bukovniku. Za plezarijo je bilo (pre)pozno, za eno kondicijsko na Lanež pa nikakor ne. Tale petkova turica je bila pravi balzam za dušo, protiutež noremu delovnemu tednu: po poti do Laneža, na Lanežu in nazaj do Grohota nismo koga srečali. Bi rekli: sam lubi mir.

V soboto se nam je na jutranji kavici pridružil Grega in skupaj smo jo mahnili proti srednji Raduhi. V navezah Nataša-Grega in Brigita-Janez smo preverili, ali so Frdamane luknje res frdamane…No, lukne niso ble frdamane. Frdamana je bila le gora naloženega kamenja v zadnjem raztežaju. Sicer pa: super plezanje, super ekipa & super dan. Neke hude vročine sicer ni blo, ampak nekdo je vseeno na sestopu že kr vohal mrzel pir in noge so mu kr same od sebe letele v dolino.

No, mrzel pir smo si potem privoščili vsi. Potem je prva plezalna naveza oddrvela v dolino, midva pa sva si privoščila še en dan Grohota in v nedeljo dopoldan po nedeljsko zlezla še Stanetovo. Tudi tej smeri naloženo kamenje ni prizaneslo.

Žal se ta dan nisva uspela srečat z inštruktorji in tečajniki, sva jim pa zato pustila pivičko in nabrala lep šopek 😉

Tole je bil res vikend kot se šika. Pa pika. 😊

Pozdrav, Brigita

ŠOPEK! ;-)

Kategorije zapisa: Nekategorizirano

Komentarji

Oddajte komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

5 − five =

Podobni zapisi

Preberite naš blog

Prebrskajte med več kot 1500+ zapisi na našem blogu.