VABILO AK-SUU 2016
Datum objave: Nov 25, 2016

3 komentarja

 1. Mijo Kovačevič - Mičo

  Pozdravljen Andrej, Grega!

  Sinoči sem se odpravil (sem malo dlje, nisem s koroške) na vajino predstavitev odprave na Ak-Suu v pričakovanju zanimivih fotk in predavanja, pa sta presenetila z lepo izdelano video reportažo z vajine gorniške avanture. Zanimivi posnetki, dobri komentarji in lepa tura! Kot mi je med predavanjem omenil ml. kolega (tudi plezalec), da je dobil kar potne dlani… res doživeto zmontirano. Dobra sta, čestitke!, še sreča da sta bila dovolj hitra in se je vse izšlo. Tura, ki vama bo sigorno še dolgo ostala v spominu. Hvala ker sta svoje vtise delila z nami na tako prijeten način! Kdor sinoči ni bil prisoten, sploh ne ve kaj je zamudil.

  Imam še eno čist osebno vprašanje: vrsto let že zbiram alpin. filme in bi v svojem ahrivu, ki trenutno obsega cca 400 filmov, želel imeti tudi vajinega, pa tudi, da bi ga lahko predvajali na našem odseku. A je kakšna možnost da pridem do njega?

  Mičo / ŠAO

 2. andrej

  Hvala za lep komentar. In vsekakor boš film dobil. Se posvetujem z avtorjem (sinom Nikom), v kakšni obliki bo najbolje.

  LP

 3. Mijo Kovačevič - Mičo

  Hvala Andrej. Če je možno lahko kar v polnem MP4 formatu. Pošljeta ga lahko preko brezplačnega strežnika (datoteke do 2GB) http://wetransfer.com na moj naslov gornistvo@gmail.com

  Če bi pa kakšnega imela iz moje zbirke, pa sporočita.
  In čestitke tudi sinu za dobro montažo!

Oddajte komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

four × three =

Podobni zapisi

Preberite naš blog

Prebrskajte med več kot 1500+ zapisi na našem blogu.