AKTUALNE NOVIČKE AK RAVNE
Datum objave: Jan 14, 2010

Z začetkom leta se je nabralo kar nekaj aktualnih stvari :

CLANSKA IZKAZNICA AKRAVNE1. ČLANSKA IZKAZNICA AK RAVNE:

Z letom 2010 uvajamo člansko izkaznico. Z njo boste lažje uveljavljali in dokazovali članstvo v AK RAVNE, saj imamo kot člani alpinističnega kluba dodatne popuste, kot pa samo s planinsko izkaznico (v nekaterih trgovinah,  prireditvah, športnih halah….). Prosim, da  ob plačilu članarine oddate tudi svojo sliko, ali jo pošljete na moj naslov: Domen Petek, Mariborska c. 35a, 2370 DRAVOGRAD. Vsi, ki boste oddali sliko, boste prejeli plastificirano kartico z letošnjo nalepko na občnem zboru. Ostali si lahko sliko sami nalepite in nato izkaznico sami plastificirate.

2. NOVI TERMINI NA BULDERJU:

Zaradi izrednega interesa otrok in njihovih staršev za treniranje športnega plezanja v našem klubu,  smo bili pod taktirko neutrudnega Dušana Planinca primorani reorganizirati potek treningov. Dušanu se je pridružila Tanja Šumnik in s tem smo v klub sprejeli 10 novih nadebudnih plezalcev in plezalk – bodočih šampijonov. Razdeljeni bodo v dve skupini. Skupino A  (tekmovalna skupina) bo vodil Dušan Planinc, skupino B (kandidati za tekmovalno skupino) pa pod budnim očesom Dušana – Tanja Šumnik. Poleg njiju pa treninge v okviru krožka na OŠ vodijo tudi Simona Ledinek, Domen Kosi, priključuje pa se tudi Miha Šumnik.

Zaradi povečanja št. udeležencev treningov, bo mala plezalna stena zasedena za treninge vsak dan med 15. in 17-to uro.

3. SKRBNIK BULDERJA:

Z letom 2010 smo določili tudi novega skrbnika male plezalne stene. To je postal MIHA ŠUMNIK. Tako od zdaj naprej, vse aktualne zadeve glede problemov, vzdrževanja, čistoče na bulderju, sporočajte Mihu, ki bo informacije posredoval Upravnemu odboru kluba.

V BLIŽNJI PRIHODNOSTI BO MIHA ORGANIZIRAL DELOVNO AKCIJO NA BULDERJU, KI JE POTREBEN ČIŠČENJA, MANJŠIH POPRAVIL…. VEČ INFORMACIJ SLEDI.

4. PRIHAJAJOČI DOGODKI:

– 30. , 31. 01. 2010 – PLEZALNI TABOR MALTATAL

– 12.02. 2010 – ZIMSKI TABOR OKREŠELJ (ALP. ŠOLA)

– 19.02.2010 – OBČNI ZBOR AK RAVNE – SMUČ KOČA

– MAREC 2010 – LEDENIŠKI TEČAJ

– 01.05. 2010 – SKUPNI TABOR METEORA – GRČIJA

….

O vseh dogodkih boste sproti natančneje obveščeni.

LP

Domen

Kategorije zapisa: Splošne novice

Komentarji

Oddajte komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

two + 11 =

Podobni zapisi

Preberite naš blog

Prebrskajte med več kot 1500+ zapisi na našem blogu.