Annecy in azurna obala – začetek krompirjevih počitnic
Datum objave: Nov 7, 2010

 

Letošnja predzadnja tekma Evropske mladinske serije je potekala v Annecyu v Franciji. Tekmovalni urnik je bil malo drugačen kot sicer. Tekmovalci starejših kategorij (youth A in juniros) so s kvalifikacijami opravili v soboto zjutraj, zvečer pa jih je že čakalo finale, ki je bilo ponavadi v nedeljo zjutraj.  Mi mlajši (youth B) pa smo prišli na vrsto popoldne in naš finale je bil na sporedu v nedeljo zjutraj. Ta urnik nam je bil zelo všeč, saj smo lahko v soboto zjutraj res dolgo spali in smo bili super spočiti za kvalifikacijsko plezanje. Sama nisem ravno zadovoljna s svojim rezultatom saj sem zaradi nerodne postavitve že po prvi kvalifikacijski smeri izgubila možnosti za uvrstitev v finale in tudi drugo plezanje ni pripomoglo k višji uvrstitvi. Na koncu sem zasedla 27. mesto. Gregor je osvojil 13. mesto in zaključil kvalifikacije čisto blizu finala.

Po nedeljskem ogledu finala smo se usedli v kombije in krenili proti Nici. Namen je bil izkoristiti počitnice za plezanje v skali. V ponedeljek je deževalo, tako da plezali nismo, smo se pa kopali v morju, takoj ko so dežne kapje nehale padati na nas. V torek smo se odpravili v meni najljubše plezališče – La Turbie. Plezaš in ko se ozreš nazaj se ti odpre pogled na Monako. Po plezanju se je en kombi odpravil proti domu in z njim vred tudi midva z Gregorjem. Ostali so si privoščili še nekaj plezalnih dni v okolici Nice. Gregor je plezal v Ospu. Čestitam za Marioneto!! Jaz pa sem malo počitnikovala.

Zdaj je pred nami le še tekma EMS v Kranju, ki bo potekala 20. in 21. 11. 2010. drugače pa še tri tekme DP (Kranj – balvani in težavnost in veliki finale v Tržiču – težavnost)

P.S. Fotografije si lahko ogledate na facebook profilu SLOVENIA JUNIOR CLIMBING TEAM – http://www.facebook.com/#!/pages/SLOVENIA-JUNIOR-CLIMBING-TEAM/114759828560621

Lp Živa

Kategorije zapisa: Nekategorizirano

Komentarji

Oddajte komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

twelve − twelve =

Preberite naš blog

Prebrskajte med več kot 1500+ zapisi na našem blogu.