ARCO – KALYMNOS
Datum objave: Nov 6, 2011

Nekateri so že nestrpno pričakovali svojo prvo vožnjo z letalom, vendar jim tokrat ni bilo usojeno. Radarji na Kosu menda niso delali – takšni so bili podatki od Ryanair-a, tako da je let odpadel. Na hitro smo morali narediti plan B. Odločitev je padla. Arco!!!

Po čudnem naključju smo v središču Arca našli čudovito vilo z apartmaji. Pravi raj sredi še lepšega raja. Vse lepote okrog nas, pozitivna energija ter smeh so odgnale žalost zaradi odpovedanega leta na Kalymnos. Sledil je zares pester plezalni in zabaven teden. Vreme nam je služilo, med tednom ni bilo v plezališčih nobene gužve, smeri so super… Plezali smo v sektorjih Nago, La Gola…

Teden je prehitro minil, del ekipe, ki smo imeli na voljo dva tedna dopusta (Tanja, Rok, Miha in jaz), smo šli v Bologno še enkrat poskusit srečo. Poleg prtljage smo tokrat na letalo šli tudi mi in celo leteli na Kos :). Po eni strani sem bila vesela, da nam je končno ratalo, po drugi pa žalostna, ker je drugi del ekipe (Špela, Muc, Dejan, Drago in Domen) moral domov.

Na Kosu so nas že čakali Primož, Daša, Borut, Katarina, Lidija, ter družina Skok z obema babicama. Prijetno druženje, plezanje v čudoviti skali s pogledom na magični otok Telendos, uživanje v dobri hrani in Mythosu, vožnji z vespo in kolesom, čudovite barve sončnih vzhodov in zahodov …vse to in še več ponuja Kalymnos. Prijetna temperatura in martinčkanje pod skalo pa je bila samo še pika na i. Kalymnos je ena sama velika skala,  ki ponuja nešteto možnosti za plezanje. Luknjice, huekoti (smo nagruntali, da so to velike luknje :)), plate, kapniki, previsi…

Ker smo se odločili, da sem še zagotovo pridemo, smo si nekaj smeri pustili še za drugič ;)  Upam, da s celotno ekipo!!!

[nggallery id=97]

Kategorije zapisa: Nekategorizirano

2 komentarja

  1. primoz

    A so kaj na novo poštimali tam nad Brelo?

  2. Martina

    Primož, to vprašanje si verjetno hoto napisat pod članek DALMACIJA. Mr. Petekus bo pravi naslov ;)

Oddajte komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

fifteen + 20 =

Podobni zapisi

Preberite naš blog

Prebrskajte med več kot 1500+ zapisi na našem blogu.