CHIRONICO bouldering
Datum objave: Apr 23, 2013

Evo še nas. Kao neki boulderaši v srednjih letih… Tudi mi smo jo otvorili,ampak že tam nekje v začetku januarja. Prejšni vikend, pa sem po vseh teh letih poplezavanja končno dočakal Švajcarsi granit. Bomba, vam rečem.

Plezalo se je klasike tam do 7a. (No) Border line Fb 7a, Baked Potato Fb 6c, Rizla Fb 6b,…  Zaenkrat!

[nggallery id=195]

 

 

 

 

Kategorije zapisa: Športno plezanje

4 komentarja

 1. Vezi

  Že zgleda totalno, moglo je bit res noro. Kdaj se začnejo srednja leta? LP Vezi

 2. Šiljo

  Js bi reko, tk na pavc, da takrat, ko te že pri drugem piru začne močno skrbeti kk razčlovečen boš zjutraj vstal. Menda predstavljajo višek osebne in poklicne plodnosti, so življenjsko obdobje v katerem je potrebno odkriti, kdo in kaj ste in biti to, kar ste si od nekdaj želeli biti…

  Vezi za tebe eksperta pa bolj strokovna razlaga, spisana na osnovi ne vem katerih dejstev… Se pa prav fajn bere in govori tudi tebi v prid.

  “Čeprav je do sedaj veljalo, da se srednja leta začnejo okoli 40 leta, pa je raziskava pokazala, da se nova srednja leta začnejo pri 55 letih. Britanci se imajo za starejše šele, ko dopolnijo 70 let. Pri vprašanju srednjih let gre bolj za stanje duha, kot za leta. In kdaj se srednja leta končajo? Odgovor sodelujočih v raziskavi se je v povprečju gibal pri 69 letih in 2777 dnevih. Evropejci še mladostnejši.Ti se, za razliko od Angležev, v srednja leta uvrščajo pri 62 letih.”

 3. Vezi

  Hvala, Šiljo za izčrpno razlago. Ampak po drugem piru so zadeve rajtam drgačne al pa tud ne…LP Vezi

 4. Domen

  Vezi, po tretjem smo pa že vsi spet najstniki :)

Oddajte komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

fifteen + 2 =

Podobni zapisi

Preberite naš blog

Prebrskajte med več kot 1500+ zapisi na našem blogu.