Domen, hvala! Jan, na srečo si še dojst mlad,
Datum objave: Feb 17, 2019

… da ne veš, v kaj se spuščaš.

Slika je veliko lepša, če nista sama na njej. :-D

Slika je veliko lepša, če nista sama na njej. :-D

V dvanajstih letih opravljanja dela načelnika kluba je Domen Petek dobil več kot dovolj sivih … Hm, ne, je izgubil več kot dovolj las, saj naloge, ki jih prinaša tak naziv, niso preproste. In ko se človek izčrpa, seveda preda svoje zadolžitve nasledniku. Vprašanje, le kdo (velja za oba spola) v našem ferajnu ima še dovolj las, da bi lahko nadaljeval delo dosedanjih načelnikov, je dobilo le en odgovor. Očiten odgovor. Jan Špiler.

Čestitke vsem, ki si jih zaslužite!

Čestitke vsem, ki si jih zaslužite!

Na volilnem zboru članov, ki je na valentinov večer potekel pri Lečniku na Ravnah, žal upravičeno in opravičeno nisem mogla dvigniti roke v potrditev, da se strinjam s predlogi, ampak sem, tako kot se spodobi za demokratično, razumevajočo in strpno organizacijo, lahko glasovala predčasno. Da se strinjam, jasno.

Polona Kalčič je v zapisnik shranila vse, kar je treba shraniti, zato o tem tukaj le na kratko: Ema Kordež, Metod Vrčkovnik, Grega Vezonik, Žan Sudar, Žana Gliebe, Tanja Glušič, Petra Glušič in Ema Jamnik so za izjemne dosežke prejeli nagrade in iskrene čestitke. Zasluženo! OŠ Prežihovega Voranca se bo obnavljala, zato je v našem interesu tudi obnova plezalne stene – Žaži, Urška, Brane, hvala za vse predloge, pobude in akcije v zvezi s tem! Iki v imenu odprave na Aljasko prodaja krasne majice, s katerimi jim pomagamo pri uresničitvi ciljev. Res so fajn, vam garantiram! Majice in cilji. ;-)  Kaja Kos v imenu Geoparka Karavanke k sodelovanju  vabi vse, ki bi jih zanimalo vodništvo/delo pri njih.

No, in zakaj pišem o tem, če pa niti na zboru nisem bila? Ravno zato in zato, ker se želim v svojem imenu in v imenu kluba, ki ga s ponosom in z veseljem predstavljam povsod, kjer ga lahko, in v vseh vlogah, ki sem jih dobila neposredno ali posredno ravno zaradi AK Ravne, iskreno zahvaliti Domnu Petku za vse izgubljene lase, za mirne živce, za skrb in predano delo, ki ga je opravljal ducat let! Če samo pomislite/mo, s čim vse smo mu težili, on pa je to s stoično mirnostjo uspešno reševal … Urejal in miril je prerazgreto besedičenje, ohladil pretirane zahteve, podkuril premedle ideje, ki so obrodile odlične sadove …

Lahko me mirno označite za ultrafeministko, če hočete, ampak dejstvo je, da Domen brez Matejine podpore in hčera, ki jima je očetova dejavnost nekaj vsakdanjega, tega ne bi zmogel, zato iskrena hvala tudi njej in njunima ‘ta malima’ dvema.

Jan, verjamem(o), da bodo tvoja energija, mladost, zagnanost, natančnost, želje, ideje in veliiiiko število las najmanj ohranili to, kar naš ferajn je, čeprav – ej, bodimo iskreni – z vsakim novim vodstvom pričakujemo več … ;-) Vem, da bomo še naprej ponosni na to, da smo člani AK Ravne, zato ti z veseljem predajamo žezlo in z zaupanjem predajamo vodenje kluba v tvoje roke!

Marta Krejan Čokl

Foto: Andrej Špiler

Kategorije zapisa: Aktualno

2 komentarja

  1. Jure

    Bravo, Domen. Hvala tudi v mojem imenu.
    Jan, tebi pa srečno!

  2. andrej

    Hvala Domen, za dolgoletno korektno načelnikovanje tudi v mojem imenu. Jan tebi pa srečno in uspešno v naslednjih letih.

Oddajte komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

eleven + 7 =

Podobni zapisi

Preberite naš blog

Prebrskajte med več kot 1500+ zapisi na našem blogu.