DP ŠKOFJA LOKA
Datum objave: Nov 11, 2012

Spet je minil eden tistih vikendov, ki ga preživimo v hali. Tokrat so se športni plezalci pomerili na prezadnji tekmi letošnjega državnega prvenstva,  na novi steni v Škofji Loki. Zmago sta zasluženo slavila Mina Markovič in Domen Škofic.

Včeraj so tekmovali srednji in starejši, danes pa še mlajši. Med njimi tudi naše članice in člani. In tak je končni izkupiček:  Med cicibankami je bila Petra Glušič na tretji stopnički, med mlajšimi deklicami pa njena sestra Sara na 12. mestu. Med starejšimi dečki se je na 8. mesto uvrstil Zan Sudar, na 22. pa Vid Urnaut. Med kadeti/njami sta se na tretje mesto uvrstila Živa Ledinek in Gregor Vezonik (Vertikala-X), na 9. pa Klemen Dretnik. Med mladinci je bil Jure Verčko 9. Med člani/cami  je bila Živa 5., Gregor 11. (uvrstila sta se tudi v finale), Katja Planinc je bila 12., Klemen in Jure pa sta si delila 24. mesto. ČESTITKE VSEM!

Tekem pa še ni konec. Že naslednji teden je zaključna tekma letošnjega svetovnega pokala v Kranju (kamor se po izbornem treningu žal nista uvrstila Živa in Gregor), teden dni kasneje pa zadnja tekma Evropske mladinske serije. Državno prvenstvo se bo prav tako zaključilo v Kranju in sicer prvi vikend v decembru na plezalnih dnevih, kjer se bodo najboljši slovenski športni plezalci pomerili v težavnosti in balvanih.

lp, Urša

Kategorije zapisa: Nekategorizirano | Športno plezanje

1 Comment

  1. Domen

    Čestitke vsem za borbo.
    Imam dve karti za Kranj. Če je kdo namenjen tja, ju lahko dobi pri meni.

Oddajte komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

15 + four =

Podobni zapisi

Preberite naš blog

Prebrskajte med več kot 1500+ zapisi na našem blogu.