DRUGO “tradicionalno” BOŽIČNO-NOVOLETNO TEKMOVANJE ČLANOV ALPINISTIČNEGA KLUBA RAVNE NA KOROŠKEM
Datum objave: Dec 27, 2011

Obetavno vabilo, obetavna tekma. In res je bilo tako. Trinajst uradnih problemov in še mnogo drugih možnosti. Za  povprečne in podpovprečne pa neskončno problemov. Ja, še sreča, da bo novo leto in nove zaobljube in nova prilika in nov zagon……. skratka trenirati bo treba, da bomo na tretji tekmi zlezli malo više. Tisti, ki so se na tekmo resno pripravili so razkrili lepote plezanja, drugi pa smo se veselili na tuj račun. Tekma ni bila le tekma, temveč tudi druženje, pestovanje otrok in priprava na novo življenjsko pot.

Do objave uradnih rezultatov za katere bosta poskrbela Miha in Šiljo so NEURADNI zmagovalci (po velikosti ): …glej sliko 1.

Več slik poišči v galeriji.

Andrej Špiler

Neuradni zmagovalci

Zmagovalka v kategoriji otrok z osebnim trenerjem

……eni so resno plezali………..

.......drugi pa so kar ležali pod steno in ..........

.......priprave za prihodnje leto........

.........Vezi je pa magnezij trosil.............

Kategorije zapisa: Nekategorizirano

1 Comment

  1. Siljo

    Hvala vsem, ki ste nas razveselili s svojim obiskom. Družabni dogodek ob koncu leta je tako postal z vašo pomočjo zares tradicionalen. In kot se spodobi za tradicionalne dogodke, smo “lipicanci” dobili tudi tradicionalnega zmagovalca. Že drugo leto zapored je najviše v finalni smeri, ki jo je petim finalistom v veselje postavila in tudi suvereno preplezala naša reprezentantka Živa, segel statični Rudi. Trdo za njim je letos grizel hiško Miha, ki je edini uspel preplezati vse postavljene probleme ocenjene do 7b+. Ostali trije finalisti pa smo že pred finalom iz teles scuzali kar je bilo za pocuzat in smo v končnem boju bolj ali manj statirali ter se čudili od kje toliko rezerve najboljšima dvema. Tako smo Kosi, Vezi najstarejši in js le na vso moč spodbujali letošnja naj plastičarja.

    Zmagovalci pa ste po nepisanih pravilih Sekcije za hitro in učinkovito realizacijo pizdarnij prav vsi, ki ste se udeležili pobožičnega happeninga na mali plezalni steni in se zaradi družabnega dogodka odrekli najmanj kili Lečnikovega bifteka in lavorju francoske solate, ki sta od Božičnega večera izgubljena v akciji ostala tam nekje v kotu hladilnika.

    Pogrešali smo nekaj lanskih smukačev, tečajnikov in ostalih klubskih kolegov. Do naslednjega druženja je še samo 363 dni in vsak dan manj vzrokov zakaj se eventa v letu 2012 zopet ne boste udeležili.

    Hvala za družbo in se vidiamo naslednje leto ob istem času!

Oddajte komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

1 × 3 =

Podobni zapisi

Preberite naš blog

Prebrskajte med več kot 1500+ zapisi na našem blogu.