Ekipna olimpijada
Datum objave: Sep 2, 2014

V četrtek, 28. 8., je na stadionu na Ravnah potekala zanimiva prireditev in sicer tekmovanje z nazivom Ekipna olimpijada, ki poteka v sklopu projekta z nazivom Team Olympia in je sofinanciran s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj in Službe Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko. Projekt vodi Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez

.2222
Prireditev na Ravnah je organizirala zveza športnih društev Ravne na Koroškem.Tako so se ta dan na isti prireditvi pomerili tekmovalci različnih koroških športnih klubov.
Glede na to, da je na Ravnah veliko športnih klubov, bi pričakovala malo večjo udeležbo (sodelovalo je devet klubov), smo se pa zato tisti, ki smo bili tam lepo imeli.
Tekmovalci so se pomerili v različnih zabavnih športnih igrah: vleka vrvi, skupinsko smučanje na travi, streljanje na gol, golf, skakanje z vrečami… skratka veliko smeha in zabave.
Ekipo »Pajki AK Ravne« so sestavljali: Katja Planinc – kapetanka, Katja Gliebe, Živa Ledinek, Zala Kordež, Eva Šteharnik, Vid Urnaut, Jure Verčko in Brane Vezonik.
Rezultat niti ni bil tako zelo pomemben, važno je bilo druženje in zabava. No, na koncu so naši pajki zaslužil pokal za 3. mesto.
BRAVO, NAŠI!
Nekaj utrinkov s tekmovanja:

Kategorije zapisa: Aktualno | Športno plezanje | Tekme

Komentarji

Oddajte komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

3 × 3 =

Preberite naš blog

Prebrskajte med več kot 1500+ zapisi na našem blogu.