GIRO
Datum objave: Avg 18, 2018

Objava, ki tokrat ni plezalna, se je pa vseeno švicalo v hribih. In ker je trasa tako čudovita, si vseeno zasluži prostor na naši spletni strani.

Z Matejo sva opravila kolesarsko turo po Julijcih : Kranjska Gora – Trbiž – Zajzera – Koča Grego in preko Rudnega vrha (Sella di Sampdogna) v dolino Dunje. Nato po kolesarski romarski poti Alpe Adria do kraja Moggio Udinese, kjer sva zaključila prvi dan. Drugi dan sva se podala v dolino Rezije in prek prelaza Sella Carnizza (štajga ko pas) nazaj v Slovenijo v Soško dolino. V Bovcu sva izkoristila gostoljubje hostla pri Martini in Blažu (oba vse lepo pozdravljata :) ) in uživala v koncertu Faušdura v centru Bovca. Tretji dan je ostal le še vzpon prek Vršiča nazaj v Kranjsko Goro. Žgoče sonce je močno vplivalo na hitrost vzpona, ki se vleče ko jara kača. Ampak počasi se daleč pride in po nekaj urah sva prisopihala v Vršiški vrvež, kjer vidiš te dni vse in še več.  Vsekakor super tura v fantastičnem ambientu.

Gonla Domen in Mateja

 

Kategorije zapisa: Reportaže

5 komentarja

 1. Marinka

  Bravo Petka. Lepa tura.

 2. Anza

  Taka tura pa ni več hec, bravo vi2!

 3. Megi

  Džizus! Ne družim se več z vama! Ker si ne upam … Sploh glede na uno fotko, na kateri se Mateja na Vršiču reži ko mačka režalka, je pa v japonkah in z majco na glavi. :-O

 4. KatjaP

  Wauuuu, ful lepo! BRAVO! :)

 5. Martina

  Bravo še enkrat. Pa hvala za prijetno druženje. Domačinov sva vedno fuuuull vesela ;)

Oddajte komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

three × 1 =

Podobni zapisi

Preberite naš blog

Prebrskajte med več kot 1500+ zapisi na našem blogu.