Gneča v Šmohor(i)ci

Objavil-a SpilerA

29 julija, 2021

Včeraj po šihtu, ki so ga nekateri predčasno končali, smo se popoldne spravili na Uršljo. Kar štiri naveze. Preplezali pa smo Zajedo, Stanetovo in Spominsko smer. Edi in Leon celo dve. Kljub trem različnim smerem se nas je na enem štantu zbralo kar pet, tako da smo Ireno pustili zadaj, na “zasebni plaži”. Ker so smeri kratke, smo bili hitri, pregreti, nasmejani in dehidrirani. Zaslužen pirček smo popili na Naravskih ledinah še pri sončni svetlobi. Splačalo se je.

Naslovna slika je iz vodnika Moderne večraztežajne smeri. Da boste izvedeli še več si kupite frišnega, ki je s popravki že v pripravi …… podrobnosti pa dobite pri Gozdni.

Špilč

Ja, ponekod je kar strmo
Vsak nasmeh šteje……
…… mogoče bo pa prav kdo od naših na novi reklami za zobno pasto “blendax”
Da sem Ediju olajšal težave, sem malo nagnil fotoapart

2 komentarja

  1. Gozdna

    Kar pravi gospod Špiler, drži! Ponatis vodnička je pred vrati. V dopolnjeni izdaji bo nekaj novih Supinovih, Česnovih in Pečjakovih smeri (NŠG, Klemenča peč, Krofička) ter nekaj popravkov. Ko bo natisnjen in ko bodo mogoča prednaročila, bo to objavljeno na spletu. Tisti, ki vodniček že imate, pa seveda lahko dobite informacije o popravkih in novih smereh, da jih vrišete sami (ali pa kupite še novega). :)

    Gozdna

  2. Vezi

    Irenin nasmeh pove vse,

Oddajte komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Oglejte si prihajajoče dogodke