Gospodinjski dan – novo obvestilo!!!
Datum objave: Maj 3, 2017

Naj bo kar na začetku, da ne bo prezrto! :-)

PK Martinček bo posodil opremo za otroke, imamo dovoljenje, da skuhamo bograč, če potrebujemo elektriko, ne bo težav, martinčki pa bodo negospodinjske plezalce obvestili, da je stena takrat “naša”, kar pomeni, da sicer lahko pridejo plezat, ampak sajvestekako in pod kakimi pogoji. ;-)

 

 

Kar preveč je že voda sprala Skalco v Radljah (Kalvarijo, seveda), odkar smo imeli zadnji gospodinjski dan, kajne! Grem stavit, da kakega stopka v Diretisimi sploh ni več, tako da je za kako črko težja. In najbrž je kateri od bratov Štruc (ju pač ne ločim  – to pišem samo v svojem imenu, Marinka ve, kdo je kdo) izpulil kak oprimek v Sestrah, ko sta pa postala tako divja in močna plezalca. A Luska je še taka, kot je bila? Hm, pa še poročna dvorana najmanj dveh srečnih zakoncev je tale Skalca … :-)

Stanje Skalce je treba preveriti, zato bomo imeli v soboto, 13. maja 2017, tam po dolgem času spet gospodinjski dan. Obvezna oprema: plezalna roba, igrače za otroke (torej kak dodatni štrik, čelade in pasovi zanje), oprava modernih gospodinj (vsaka zase bo že vedela, kaj to pomeni) – na to posebej opozarjam moške, saj brez gospodinjske opreme NE BODO SMELI v steno -, dobro domače pecivo in prigrizki (Vezi in Martina, al!), pijača (če bo moj zadnji megines ratal, ga seveda prinesem), žar, kuhalnik … Moj mož je že seznanjen s tem, da bo kuhal in pazil otroke, zato prosim tudi druge plezalke, da svoje (kao) močnejše polovice pripravijo na njihove obveznosti. Peter Vujevič, tvoj poseben in edinstven status je že od vsega začetka včlanjenja v naš ferajn nespremenjen, tako da itak veš, kaj so tvoje obveznosti, al. ;-)

gd

Gospodinjski dan bo v vsakem primeru (razen zelo močnega deževja), pa če nas bo pet ali petdeset. Je pa fajn, da vsaj približno veva, kdo se zaveda pomena tega velikega praznika, koliko nas bo in kdo lahko prinese morebitni in zeloooo želeni žar (Omar, a še bereš objave na naši spletni strani?), da si malce razdelimo bremena, zato prosim, da na e-naslov krejan@gmail.com do srede, 10. 5., pošljete sporočilo z vsemi nujnimi informacijami. Torej koliko vas bo in kaj boste prinesli s sabo. ;-)

gd1

Dobrodošli vsi – ne glede na članstvo, raso, razne usmeritve, število otrok, starost, spol, vrsto …!

gd2

M & M

Foto: malo utrinkov z zadnjega gospodinjskega dne

DSC04187

DSC04196

IMG_6000

 

 

Kategorije zapisa: Aktualno

Komentarji

Oddajte komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

four × 4 =

Podobni zapisi

Preberite naš blog

Prebrskajte med več kot 1500+ zapisi na našem blogu.