Gregor Vezonik “raztura”

Gregi nima podna. Včeraj na gospodinjskem dnevu,  je po preplezanem 8b – ju zjutraj v Topli,

pokazal gospodinjam kako se splezajo nepreplezljive smeri v Radlah.

Povzeto po objavi na Friko.si

V Topli je preplezal dve smeri z oceno 8b – Zaklad in kot prvi projekt Uharica.

Gregor Vezonik: Letos se še nič nisem posvečal študiranju.. na začetku tedna pa sem se odločil, da je čas za kako težko smer. In v četrtek sem bil uspešen v Zakladu (8b). Po tem, ko v smeri sedem let ni bilo nikogar sem iz grifov na začetku moral strgati mah in lišaje :) Danes pa sem bil uspešen še v Uharici. Smer je pred parimi leti navrtal Rok Šisernik smer je tudi poimenoval. Do danes je bil to projekt. Dobra linija, dobri gibi! Mislim, da je ocena okrog 8b. Povedal bi še, da je v Topli ogromno projektov, ki jih je nujno treba splezati. Tako da, vsi vabljeni!! :)

V GLAVNEM NA KRATKO: GREGI RAZTURA.

2 komentarja

  1. Šiljo

    Kapa DoW za dr´mr v Topli!!! Si eden redkih mladcev, natančneje eden izmed dveh, po katerem receptu bom zamesil malega Šiljota. To, da si maestro vertikale, nam je vsem bolj ali manj jasno že nekaj let. Še veliko bolj elegantno kot v steni, če je to sploh mogoče, pa je tvoje gibanje med soplezalci, sozemljani,… Imaš za svoja leta en neverjeten občutek, kako se človeku “usrati” na srce. Mali, ti si en čisto ta pravi “Ded” z veliko začetnico. In tak nam tudi ostani!!!

    Mislim, da mladci s tvojim karakterjem, delovnimi navadami, smislom za humor, stilom, predanostjo skupnosti,… izginjajo hitreje kot ledeniki.

  2. Domen

    No seveda pa tak Ded mora dobit kak nasvet od starejših in mislim da je doma od tavlkega DEDA dobo ta prave napotke, kk se gibat po tem planetu – vertikalno in horizontalno.

Oddajte komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

eighteen − 1 =

Preberite naš blog

Prebrskajte med več kot 1500+ zapisi na našem blogu.