IN KONČNO PRVO BOŽIČNO-NOVOLETNO TEKMOVANJE ČLANOV ALPINISTIČNEGA KLUBA RAVNE NA KOROŠKEM
Datum objave: Dec 7, 2010

Tako se bomo spet zbrali v ogromnem številu, vendar ne na primorskih plezališčih, ampak kar na naši mali plezalni steni, kjer bomo pomerili naše veščine gibanja v vertikali. Se pravi, da bomo premagovali in reševali balvanske probleme. Tekma bo v nedeljo, 19.12.2010 s pričetkom ob 15. uri.

Tekma je namenjena predvsem druženju in pisanju novih zgodbic, ki so se oz. se še bodo zgodile v letošnjem letu. Da pa bo tekma zanimivejša, bomo malo prikrojili splošna pravila balvanskega plezanja in točkovanja in s tem zagotovili zmago najboljšim nastopajočim. Z namenom izogibanja zapletov pri plačevanju štartnin, se bomo le-tem odpovedali.

Nagradni sklad: vse živo kar vam pride pod roke :)

Za sodelovanje na tekmi potrebujete:

–         predhodna prijava na miha.suk@gmail.com

–         dobro nabrušene plezalke

–         hrana in pijača iz nahrbtnikov

–         veliko dobre volje ter tekmovalnega duha.

Vabljeni ste v največjem številu.

Vaš hiško Miha :)

Kategorije zapisa: Nekategorizirano

1 Comment

  1. Vezi

    Super, da bo dirka. Sam naj te popravim, da smo že pred leti ” ne 88″ imeli tekme na veliki steni v času Božiča in Novega leta a, so bile namenjene predvsem otrokom, krožkarjem…To so bli cajti ,ko sta bila l Fonza in Free shop glavni sponzor.
    Začetek tekme, bi pa lahko prestavili na deseto uro, ker drugače ne morem prit (mam sestanek z Božičkom), zrihtite bolj zgodnjo uro. Dan se namreč začne lovit zjutraj. LP Vezi (grem brusit plezalke)

Oddajte komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

7 + 8 =

Podobni zapisi

Preberite naš blog

Prebrskajte med več kot 1500+ zapisi na našem blogu.