KATSCHBERG
Datum objave: Jan 13, 2014

V petek zvečer smo v Katschbergu v Stamperli-ju trenirali mišice in se šli avstrijski barski nacionalni šport – zabijanje žeblov. Muc ima zgleda največ izkušenj s tem in si je zasluženo pridobil naziv Nagel Direktor :).

Soboto pa smo izkoristili za smučanje. Z Blažem sva bila najprej na smučišču, potem pa sva se s sedežnico zapeljala še na Aineck. Tam sva srečala Muca, Mojco in Nežo, malo smo še pokramljali, nato pa sva jo mahnila s turnimi v smeri Teuerlnock-a. Najprej malo po grebenu, nato pa naju je zamikal spust v dolino proti Schwarzwandu. Pred nama je bilo pobočje nedotaknjenega snega – žal pomrznjenega. Spodaj nižje pa naju je čakal še redek macesnov gozd. Res škoda, da ni bilo pršiča, bi bila fantastična smuka. Pripeljala sva se do lepe lesene hiške, kjer sva si malo odpočila, se naužila sončka, nato pa nazaj proti vrhu in po grebenu nazaj do Ainecka. Sledil je še spust po smučišču do Katschberga. Bil je res super izkoriščen dan.

[nggallery id=211]

Kategorije zapisa: Nekategorizirano

2 komentarja

  1. Duka

    Lepo, ampak Martina, Bovec z okolico je vseeno lepši, a ne :)

    Lp Duka

  2. Martina

    Se čist strinjam s tabo Duka ;). Ampak ker je Blaž trenutno v tistih koncih, je treba izkoristit tut Avstrijske brege . Je tut lepo tam, pa sam da se smuča in da je fajn :)

Oddajte komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

twenty + fifteen =

Podobni zapisi

Preberite naš blog

Prebrskajte med več kot 1500+ zapisi na našem blogu.