Klemen

7 komentarja

 1. Vezi

  Vsaka čast Klemnu. Zdi se mi pa , da je čas da nam tudi Klemen sam predstavi oz. objavi svojo plezarijo. Saj je naš član . Lp Vezi (ta stari, da ne bo pomote)

 2. G.Hren

  Al pa sam napiše kej za mojo stran pa vam pol link pošlje :)

 3. Duka

  Klemen super, iskrene čestitke !

  Lp Duka

 4. Šiljo

  Kapa Dow Klemen za splezano.

  Zdaj pa še samo poskusiš kdaj odnesti kakšno prazno plastenko ali dve iz boulderce, mogoče celo po končanem treningu kdaj pogasneš luči, ko spet usposobimo sesalec posesaš… Prideš pogledat naokrog tudi takrat, ko bomo ostali uporabniki male plezalne stene na WC-ju na kolenih “žligali” zamaščene grife…

  Močn si kot kaže “rato”, reda pa te še navadimo!

 5. Klemen

  Dragi Šiljo,

  v svoj zagovor bom povedo, da se trudim da za sabo pospravljam, sesam, ugašam luči ter zaklepam. Morda kdaj kak tetrapak pozabim na bulderjo (ob naslednjem obisku ga vzamem s sabo). Roko na srce vsak kda kaj pozabi. Tk da bom reko, NAJ KAMEN VRŽE TSTI KO JE BREZ GREHA!

  Pa vsem najlepša hvala za čestitke.

 6. Šiljo

  Swaka Čast Klemen še za napisano. Me veseli, da si se oglasil še ti s svojo verzijo. Verjetno gre za golo naklučje oz. imaš res nesrečo, da si kar nekajkrat po tsunamiju bil zadnji vpisan prav ti. Nazadnje sem prišel na objekt le pol ure po tvojem odhodu.

  Vsekakor nisem brezmadežen. Sam sem ponosen, velik in pogost grešnik. Odvrženih in pozabljenih kamnov pa sem se za vami dragi reprezentanti, rekreativci, malčki,… res naveličal pobirati. Upam, da sva se ob tem tipkanju nekaj naučila tako midva in tudi tisti ostali neimenovani prasetli, ki se mogoče celo ne vpisujejo v evidenčno knjigo.

  lp

 7. domen

  Zdaj ko imamo ganc nov sesalec, pa bo še en izgovor manj za nečistočo.
  Je tako lep, da ga bomo z veseljem primli v roke. A ne?

Oddajte komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

two × 1 =

Preberite naš blog

Prebrskajte med več kot 1500+ zapisi na našem blogu.