Klemenča peč
Datum objave: Avg 31, 2010

Z Dašo sva zadnja dva vikenda postala zelo domača s Klemenčo pečjo. En vikend naju je tja popeljala vsem znana naveza M&M. Z Dašo sva povlekla vejice in tako izžrebala kateremu M-ju se pridruživa. Na srečo sem povlekel ta pravi M, saj bi se mi lahko kot “pasemskemu” drugače slabo godilo. (A ne Marta? ;-)) V sosednji steni smo opazili tudi Vezija, ki je svojo navezo že za zajtrk matral s VII-. Mi štirje smo splezali Vesele nogice, potem pa smo se zaradi močnega sonca prestavili raje v senco pri Zadružnem.

Ker nama je ostalo še veliko smeri za preplezat, sva se seveda takoj odzvala Vezijevi pobudi, da gremo naslednji vikend spet v Klemenčo peč. Vezi je bil tako željan plezanja, da je želel začeti že ob 7:00 v steni. Načrt zgodnjega vstopa bi se mu s kako urno zamudo še mogoče uresničil, če se ne bi na Prosenčevem spomnil, da je doma pozabil celotno plezalno opremo. Eni smo tako odšli do Šternov na kavo, Vezi pa je odhitel v dolino po opremo.

Ko smo prišli do Klemenče peči so se Vezi, Kosi in Daša podali v Frikota. Jan, Domen, Janez, Katja in jaz pa smo v desnem delu stene splezali par krajših smeri. Vezi in Kosi sta po segrevanju v Frikotu splezala še smer Mrtvaški pajek.

Mafnov sicer ni blo, smo se pa vseeno fajn meli. Upam, da boste nas ta frišne majstri še kam zravn vzeli.

[nggallery id=26]

Kategorije zapisa: Nekategorizirano

Komentarji

Oddajte komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

eighteen + nine =

Podobni zapisi

Preberite naš blog

Prebrskajte med več kot 1500+ zapisi na našem blogu.