Kretenizem krepi organizem ne!!!
Datum objave: Mar 6, 2012

Na pobudo PZS-ja je ena izmed komercialnih radijskih postaj “končno!?” predčasno zaključila z najneumnejšo in predvsem s strani njihovih “kreativcev” najbolj neizvirno outdoor akcijo “kdo prinese večji zaslon na Komno” oz. po domače kdo je večji bumbar . Prvič izpod moje tipkovnice Kapa Dow tudi naši/vaši krovni organizaciji PZS za hitro in odločno ukrepanje.

Slovencelji smo/so res ena čudna bitja. Vedno znova se lahko brez večjega razmisleka sami sebi userjemo v “rukzok”.  Zadovoljstvo ob širjenju smradu pa je še toliko večje, če našo neumno početje narod potem še “pošteno” nagradi.  Pa naj bo to samo bučen aplavz ostalih slovenceljev, zvezdica na roki, vedno pride prav pa tudi nov televizijski sprejemnik. Kruha in iger raja!!!

[singlepic id=2773 w=640 h=480 float=center]

Izkušen gornik in njegov najbolši prijatelj g. Sam Sung.

Kretenčkove, ki so, kot zapiše organizator na svoji spletni strani “sami izkušeni gorniki”, najdete ovekovečene na spodnji povezavi. Termin izkušen gornik in izkušen alpinist tako v najpopularnejših???!!! medijih pod Alpami dobiva zadnja leta čisto nova oblačila. Izkušen pomeni biti ravno prav ubrisan, da te ljudski zabavljač (beri stand up komik) dvigne iz udobnega fotelja in te v družbi najboljšega prijatelja g. Sam Sunga spravi na romanje na Komno. Izkušen pomeni, da navkljub vsem nasvetom in opozorilom Izkušenih rineš z glavo skozi zid ter tako s svojim početjem ogrožaš sebe in predvsem tiste ta druge, tiste ki te v imenu prisege volunterizmu iz tvoje lastne pizd…rije vlečejo nazaj na svetlo. Izkušen po tem takem pomeni biti vsaj enkrat v življenju zapisan v črno kroniko rumenega tiska. Jehhh, I am a MAN!

Dobili smo zmagovalca Denisovega izziva

Za nos potegnjeni zmagovalec na Komno ni prišel zaradi zmage in obljubljenega novega najboljšega prijatelja. Prišel je kar tako, ker rad posluša radijski program. Mogoče samo tako malo na sveži zrak, mimo, nevede da se tam kaj “kuha”,… Kar tako, da z odsluženim prijateljem spoznata tega Denisa… Zmagovalec dragi, mar bi peljal g. Sam Sunga na katero od Avdićevih predstav in bi Denisa prav tako lahko spoznala,  se do solz nasmejala. In to brez nepotrebnega pompa, predvidevam. Ne, ampak dragi zmagovalec sploh ni prišel na Komno po nov televizor. To pa ne!

In še povezava do prispevka na Fajn.si. Avtor članka je idejni oče spletne strani Gospod Košir, Človek z veliko začetnico.

Kapa Dow Košir in ekipa Fajn.si.

Ne nosite televizorjev v hribe saj niste neumni

Ostanite v cvetju in bojte se izkušenj izkušenih!

Šiljo

Kategorije zapisa: Nekategorizirano

1 Comment

  1. Domen

    Še ena poteza, ki dokazuje v kakšnih časih živimo. Dobro, da je v bregih še sneg. Drugače bi sigurno na Komno pridrvel tudi kakšen izkušen motorist z g. Sam Sungom na hrbtu.

Oddajte komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

twenty − seventeen =

Podobni zapisi

Preberite naš blog

Prebrskajte med več kot 1500+ zapisi na našem blogu.