Medalje pa kar “dežujejo”
Datum objave: Jun 18, 2019

Medalje pa kar “dežujejo”. Seveda ne kar letijo z neba……….mladi plezalci se presneto trudijo in kot poroča njihova “šefica”, ki ima seveda za to zelo velike zasluge, bo medalj še več, samo pogoji se morajo izboljšati… Mogoče pa odgovorni za športne  objekte v občini tudi pokukajo kdaj na našo stran, se zamislijo in le dočakamo novo in prosto dostopno plezalno steno.

Katja Planinc poroča iz Celja

16. junij ob 16:31

Prva tekma v zgodovini slovenskega športnega plezanja v disciplini formata Olimpijskih iger.

10 kolajn v dveh dneh za naše, bravo METOD, ŽANA in LARISA za osvojena odličja!

Žana z zmago v današnji težavnosti državna prvakinja v kombinaciji 2019, Metod si je priplezal zmago v težavnosti med cicibani in se povzpel na drugo mesto v kombinaciji.

Nekaj smole tokrat za naše starejše deklice, ki sicer ob tako poraznih pogojih za trening že zelo težko konkurirajo, večino časa tako ali tako trenirajo v Avstriji.

Sama podpiram VSE športe, navijam za vse športnike, plavalce, smučarje, kolesarje, atlete, smučarske tekače, tenisače,… tako bi morala tudi občina.

Imeli smo dva tekmovalca med cicibani in oba sta danes zmagala. Imeli bi jih se več, če bi jim lahko ponudili kakovostne pogoje za trening. Člani reprezentance nobenega treninga ne more opraviti v občini, ki jo zastopajo na tekmah. SRAMOTA! 

 

Naši junaki

Kategorije zapisa: Nekategorizirano

Komentarji

Oddajte komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

nine − one =

Podobni zapisi

Preberite naš blog

Prebrskajte med več kot 1500+ zapisi na našem blogu.