Mina in Gregor slavila v Škofji Loki
Datum objave: Nov 9, 2014

V Škofji Loki je potekala tretja tekma v težavnosti za DP 2014.
V moški konkurenci je nekoliko presenetljivo, a zasluženo, zmagal naš Gregor Vezonik. Med vsemi tekmovalci je najhitreje opravil s spodnjim delom smeri, potem pa z zanesljivim in odločnim plezanjem dosegel najvišjo višino in se veselil svoje prve zmage na tekmah državnega prvenstva v članski konkurenci.
V ženski konkurenci je prepričljivo zmagala Mina Markovič (ŠPK Plus) ki je v zaključku sezone v vrhunski formi. Na drugo mesto se je uvrstila Katja Kadič (ŠPO Rašica), na tretje mesto pa se uvrstila Maja Vidmar (PK Škofja Loka).
Pred člani so se za točke državnega prvenstva potegovali še tekmovalci v srednjih kategorijah. Naša člana Zan Sudar in Vid Urnaut sta nastopila med kadeti in se uvrstila na 5. oz. 9. mesto. Med starejših deklicah je slavila Slovenjgradčanka Janja Garnbret. V isti kategoriji je nastopila še naša Sara Glušič, ki se je uvrstila na 12. mesto. Danes so svoje moči merili mlajši. Med mlajšimi deklicami je nastopila naša Petra Glušič in zasedla 7. mesto, med cicibankami pa sestri Kordež: Ema (18. mesto) in Urška (29. mesto), Ema Španžel  (27. mesto) in Ana Žvan (34. mesto). Čestitke vsem!

Kategorije zapisa: Športno plezanje | Tekme

Komentarji

Oddajte komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

one × three =

Podobni zapisi

Preberite naš blog

Prebrskajte med več kot 1500+ zapisi na našem blogu.