Mordor …
Datum objave: Dec 31, 2021

… je še zmeraj samo želja. V mislih imam čudovit zaledeneli slap, seveda. Bemti!!! Saj bi napisala, da je Jure kriv, ampak bi lagala. Če bi bil led, bi mi natankal mamuta in me napodil od doma … <3

Še vedno upam, da bo stisnil mraz, med upanjem pa malce sanjarim in počnem tudi tisto, kar je fajn. Nekajmesečni pregled dogajanja gledano z alpinističnega vidika ni nič, ampak življenje (tudi alpinistov in alpinistk) res ni samo lazenje po hribih. :)

Pod Krimom

Vnuček in tavelika mularija nimajo kaj dosti opravkov s hribi, zato z njimi počnem nehribovske stvari, z Borom, ki pa za zdaj še ima rad brege (sploh če je kaka koča cilj), pa občasno goniva v kak breg z biciklom ali pa greva raziskovat kuclje okoli bajte.

Nečak in stric

Z Juretom redko skupaj pobegneva od doma, a nekako se da. Sva nagruntala taktiko: mulcem spečeva pico, dava daljinca od TV in skočiva na Šmarko. Ali Polhograjce. Pa na eno smučišče sva šla s turnimi enkrat po šihtu … Čudovito je bilo! Če hočeva kam dlje, jim pustiva eno bančno kartico, ampak to je iz očitnih razlogov zelo redko.

Polhograjska Grmada
Stari vrh

S Pavlotom sva se po nekajletnem dogovarjanju spet navezala na isto vrv, vendar (za zdaj) večinoma za orodno plezanje, za katero me je zares zelo navdušila Maja, spodbudil pa moj mož. Tudi z Majo se nama včasih uspe dobiti na kavi (beri razmetati vrv pod kako stenco).

Pod škol, Vipava, foto Eva Ferjančič
Domžale, foto Maja Šuštar Habjan

Z Marinko sva od žalosti, ker ni ledu, izkoristili tisto, zaradi česar ga ni, in pekli piškote ter pogledali nekaj nadaljevanj Bergdoktorja, ker se pripravljava na ponovni poletni obisk Wilder Kaiserja. Način priprave na to bo treba sicer spremeniti … No, prvi korak je že narejen: imava vodniček.

Priprave naveze M & M na Wilder Kaiser
M & M v jesenski Vipavi
Znojile, foto Alja Perovšek
Z našo Alino v Matvozu
Z Jasno poskušava trenirati, foto Andrej Pečjak
Uniforma za v službo, kadar …

Gozdna

Kategorije zapisa: Nekategorizirano

Komentarji

Oddajte komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

19 + 5 =

Podobni zapisi

Preberite naš blog

Prebrskajte med več kot 1500+ zapisi na našem blogu.