Mr. Projekt
Datum objave: Jul 13, 2011

Včeraj me je pot po malo daljši pavzi ponovno zanesla v Toplo, kjer je Gregor čisto spontano organiziral pravi mali tabor AK Ravne.  Ker sem vedel, da bi sigurno kaj dobrega za videt in da z mojim plezalnim znanjem v Topli nimam kaj preveč za praskat, sem s sabo vzel tudi fotoaparat.

Že takoj ob prihodu v plezališče se je ta odločitev izkazala za pravilno. Gregor je namreč študiral nek projekt (o tem najbolje da kaj več pove sam). Lepa linija, speljana čez atraktiven previs… To je to. Skupaj sva se odločila za najprimernejše mesto za fotografirat. Ker v bljižini projekta ni bilo kakšne smeri ki bi jo lahko zlezel sam, mi je štrik vpel Gregor . Nato sem se po štriku potegnil do vrha in slikanje se je lahko začelo.

vezi_topla-102-of-15

Res zanimiva izkušnja ko visiš v previsu, 20m nad tlemi in menjavaš objektive na fotoaparatu :) Rezultat si poglejte sami. Bo pa stvar definitivno treba še kdaj ponovit ;)

vezi_topla-112-of-15

Aja.. Pa tud za mene se je našlo par smeri, ne glede na to, da sem po dolgi pavzi že kar malo zariban :) Skratka super dan, v super družbi!

lp,t

p.s: moja prva objava, zato ne bit hudi, če kaj ni kot more bit..

[nggallery id=78]

Kategorije zapisa: Reportaže | Športno plezanje

2 komentarja

  1. Vezi

    Mogoče se sliše malo oguljeno, a seme je očitno padlo na plodna tla. Bomba Tjaž. LP Vezi

  2. tjaz

    Hvala!! Upam, da se v kratkem kaj vidimo, pa kaj skop zlezemo.. Lp,t

Oddajte komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

8 + 12 =

Podobni zapisi

Preberite naš blog

Prebrskajte med več kot 1500+ zapisi na našem blogu.