Mularija in mraz …
Datum objave: Feb 12, 2010

Mulke in mulci so res face! Enkrat sem Gregorju zatežila, naj ne stoka zaradi mraza in naj raje proba malce plezati po ledu (no, kot vemo, mraz sploh ni ovira za mularijo, ki pleza) in seveda je takoj sprejel izziv. Jasno da Sara pri takem podvigu ne sme manjkati, zato sem prejšnjo soboto vsakega navezala na eno vrv in smo plezali. Po ledu, seveda! V Logarski.

Da bo ja vse v redu, smo se prištimali že na ravnem!

Da bo ja vse v redu, smo se prištimali že na ravnem!

Kot se spodobi za začetek, smo se zapodili v Palenk. V primeru, da ne bosta preveč utrujena, sem ju nameravala peljati še v Avtocesto ali kaj podobnega, kar pa se mi je zdelo bolj malo verjetno. A glej ga zlomka, mulca sploh nista bila utrujena in sploh jima ni bilo težko!
Kljub štrikanju jima je šlo odlično

Kljub štrikanju jima je šlo odlično

Seveda sta hotela še več, a nikakor ne kaj manj položnega od Palenka, zato smo krenili v Ivovec, tisti skrajno desni.  Celo solirala sta ene tri metre lažjega dela, abzajl pa jima tudi ni predstavljal nobenega bavbava.Resno, zelo ponosna sem na oba! Na Saro sploh zato, ker ne pleza že ene dve leti, a je pičila po ledu “ko vlka”, če se je znašla v kakih težavah, pa jih je rešila in mirno nadaljevala.  Na Gregorja pa sploh zato, ker je bil povsem suveren in še Sari je  pomagal z nasveti, ko je bilo treba. Zdaj pa si menda želi Lopčkega  (očitno sem preveč gobcala o njem …).

Gregor
Sara

Gozdna Marta

Kategorije zapisa: Splošne novice

2 komentarja

  1. Domen

    No a bomo dobli novo ledno kraljico?Gregi pa vedno znova in znova dokazuje da je pravi car tudi pozimi in da dobro prenaša tudi mraz. Čestitke.Ledna (Gozdna) – tu pa tk ni kaj za dodat.

  2. siki

    ce mas podstresje postimano te tud mraz ne moti!! pri lednem si lahko tud kdaj moker do gat sploh karar so temperature ze visoke.kadar je tapravi mraz pa posteno nohta in se led se razbija ko steklo in goba se dela zato mors velik popravlat posledicno me pa nasuta v roke tolk da si prste grizem mal pomaga…hehe velik uzitkovaja.vceraj sm na novo potego gaz do gajstneg,menda je kr 6km od razpotja–js glasujem za novo ledno kraljico…sam kok je pa stara-) sm slisu da za mis mors bit nad24

Oddajte komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

one × 4 =

Podobni zapisi

Preberite naš blog

Prebrskajte med več kot 1500+ zapisi na našem blogu.