Plezališče Kot nad Prevaljami II
Datum objave: Maj 22, 2012

Pred več kot enim mesecem sem na Vas dragi klubski kolegi apeliral z prošnjo o upoštevanju pravil igre v plezališču Kot nad Prevaljami (Burjakove Vranske peči) v upanju, da ste vsi člani vsaj “približno pismeni”. Ker je nekaterim klubskim kolegom očitno pisana beseda tuja, Vas lepo prosim, da glas o začasni prepovedi gibanja v sektorju nad cesto gre tudi od ust do ust in tako direktno na ušesa grešnikov!!!

Težke klubske debate v preteklih letih so se po večini vrtele okrog  “mularije”, oziroma t.i. nove generacije športnih plezalcev. Kot kaže, bo potrebno v primeru Kota ploščo obrniti!

Nekoč horda nespoštljivih, predrznih, nehvaležnih plezalcev, … brez najmanjšega problema spoštuje pisana pravila in se tudi zaveda posledic neumnega in predvsem sebičnega diverzantskega obiskovanja dotičnega sektorja. Ja, večina nas “kuži”, saj je vso naše veselje vezano na teh nekaj naravnih objektov po dolini!!! A kaj, ko se vsake toliko na parkirišču pod steno sparkira en lep in predvsem menda hudičevo drag avtomobil, kot je znal povedati jagermeister in “jebe” situacijo ter pisani mir, ki smo ga bili deležni mi in sokol v preteklih nekaj letih.

Dragi stanovski kolegi, generacija zeleno osveščenih, ne ga srat! Svoje ste kot kaže že odplezali in naj se s tem vaša zgodba v Kotu tudi zaključi.

Pozdrav in predvsem brez zamere.

Damir Krčmar – Šiljo

Kategorije zapisa: Aktualno

3 komentarja

 1. anica

  kak sam ja parkijrala se te nej tiče…pa kak sam uno kuro dow sklatila takisto nej…nejsam je bacila, sam je stavila u tünko
  pa nisam burjakovih nad prejvaljami nejšla

  zbog takih tičeljubcev su nam več podpeč zajprli!!!

 2. Domen

  Anica, iz kirga planeta si pa ti prišla?

  Verjetno so Podpeč zaprli zaradi tebe.

 3. branč

  Bolj ko sem star, manj vem, a nekaj se mi le šajna. Ljudje nimamo pravice zaradi lastnega užitka ali profita, početi karkoli, ne oziraje se na druge. Rekel bi, živi in pusti živeti. Tudi kuram.

Oddajte komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

17 − 1 =

Podobni zapisi

Preberite naš blog

Prebrskajte med več kot 1500+ zapisi na našem blogu.