PRIZNANJE NAJBOLJŠIM V LETU 2010
Datum objave: Jan 14, 2011

Predzadnji dan lanskega leta je v organizaciji športnega društva Karizma in Koroškega radia v Radljah, v novi športni hali potekala podelitev priznanj najboljšim športnikom Koroške, za katere so glasovali poslušalci Koroškega radia, bralci revije Karizma in strokovna komisija. Laskavi naziv je, kot je že znano osvojila dvakrat srebrna olimpijka Tina Maze. V petnajsterici najboljših koroških perspektivnih športnikov pa sta bila tudi naša dva člana: Živa Ledinek (10.) in Gregor Vezonik (6.)

Včeraj je bila v kulturnem domu Franca Bernika v Domžalah razglasitev najuspešnejših športnih plezalcev Slovenije v letu 2010. Prireditev je bila prvič skupaj s Komisijo za alpinizem, ki je prav tako podelila priznanja za najuspešnejše alpiniste.

Pri športnih plezalcih sta si najvišji naslov priborila Mina Markovič in Klemen Bečan.

Priznanja za vrhunske dosežke so šla v roke Nataliji Gros, Jerneju Krudru, Domnu Škoficu in Maji Vidmar.

Priznanja za perspektivne pa so dobili Martin Bergant, Sergej Epih, Jera Lenardič, Gašper Pintar, Urban Primožič, Jure Raztresen, Tina Šušteršič, Izidor Zupan in naš Gregor Vezonik.

To je še eno priznanje za njegovo lanskoletno uspešno sezono, ko se je uvrstil v deseterico najboljših evropskih starejših dečkov (osvojil je tudi bronasto kolajno na zaključni tekmi v Kranju) in v plezališču uspel v smeri 8b/b+.

lp, Urša

Kategorije zapisa: Nekategorizirano

Komentarji

Oddajte komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

nine + 6 =

Podobni zapisi

Preberite naš blog

Prebrskajte med več kot 1500+ zapisi na našem blogu.