Prva tekma Vzhodne lige, Slovenj Gradec 9.2.
Datum objave: Feb 10, 2014

To nedeljo smo s prvo tekmo v Slovenj Gradcu otvorili letošnjo Vzhodno ligo za otroke. Člani kluba AK Ravne skoraj ne bi mogli pustiti boljšega vtisa – z rezultati in novo stilsko preobrazbo (fotografije in nasmehi otrok povedo vse :)). Za nekatere je bila to prva tekma, a so se vseeno odlično odrezali. Ema Kordež je v kategoriji mlajših cicibank osvojila odlično 2.  mesto, njena sestra Urška pa se je s 6. mestom uvrstila tik za najboljšimi. V isti kategoriji sta si Ema Spanžel in Lana Šteharnik delili 10. mesto. Med mlajšimi deklicami si je Petra Glušič priplezala 2. mesto, njena starejša sestra Sara pa je pri starejših deklicah pometla z vso konkurenco in se zavihtela na najvišjo stopničko. Katja Gliebe je bila pri kadetinjah 7.

Rezultati naših članov po kategorijah:

Mlajše cicibanke: 2. Ema Kordež, 6. Urška Kordež, 10. Ema Spanžel, 10. Lana Šteharnik, 20. Alina Duler, 23. Ida Kalčič, 27. Neža Šuler

Starejše cicibanke: 23. Naja Paradiž, 31. Ana Žvan, 34. Ema Šuler

Starejši cicibani:  24. Valentin Vito Robnik

Mlajši dečki: 25. Bor Čepin, 27. Jošt Dolinšek

Mlajše deklice: 2. Petra Glušič, 15. Eva Šteharnik

Starejše deklice: 1. Sara Glušič

Kadetinje: 7. Katja Gliebe

Na tekmi je tekmovalo 232 mladih plezalcev iz različnih klubov.

Zares je bilo lepo videti timski duh naših otrok, v še večje veselje pa mi je bilo gledati člane koroških klubov AK Ravne in PK Martinček (kjer prav tako treniram mlade plezalce), kako se med seboj bodrijo in se veselijo skupnega uspeha! Res da smo korošci majhni, vendar smo zagotovo najglasnejši! :)

Čestitke vsem otrokom, hvala njihovim staršem za vso podporo ter hvala Neji iz NOX, ki je poskrbela za našo stilsko preobrazbo!

Fotografije sledijo.

 

Kategorije zapisa: Nekategorizirano

2 komentarja

  1. Domen

    Super, čestitke čisto vsem.

  2. Vezi

    Super.

Oddajte komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

8 + 18 =

Podobni zapisi

Preberite naš blog

Prebrskajte med več kot 1500+ zapisi na našem blogu.