Razpis Chamonix, Komna
Datum objave: Jan 22, 2009

Komisija za alpinizem razpisuje:

Plezalni tabor za alpiniste v Chamonixu in začetni alpinistični tečaj v zimskih razmerah Komna 2009

Plezalni tabor za alpiniste v Chamonixu, Francija, ki bo predvidoma od petka 13. marca do sobote 21. marca 2009. V primeru slabega vremena se bo tečaj prestavil za nekaj dni.

Tabor je namenjen perspektivnim alpinistom ter starejšim pripravnikom obvezno v navezi z alpinistom, rojenim leta 1984 in mlajši, ki morajo pisno preko elektronske pošte (e-naslov: alpinizem@pzs.si, geslo: chamonix) poslati izpolnjeno prijavnico najkasneje do petka, 13. februarja 2009 do 14. ure – kasnejše in nepopolne prijave, ki ne bodo na priloženem obrazcu se ne upoštevajo!

Število udeležencev tabora je omejeno na 10 kandidatov in se bodo izbirali na osnovi petnajstih najboljših zimskih oziroma kombiniranih in lednih vzponov od tega je lahko

največ pet zaledenelih slapov. V primeru, da ne bo dovolj prijav, bomo udeležbo omogočili tudi interesentom, ki so kakšno leto starejši od letnika 1984.

Okvirna cena tečaja je 100,00 €. KA bo vsem krila stroške nočitve (z zajtrkom), dodatno zdravstveno zavarovanje za tujino, izkušenega inštruktorja ter eno do dve karti za žičnice.

Razpis s prijavnico lahko najdete na spletni strani www.ka.pzs.si , prijavnico pa dobite tudi na matičnem alpinističnem odseku.

Kontaktna oseba: Peter Mežnar, 031/325 924
KOMNA:

Razpis za začetni alpinistični tečaj v zimskih razmerah Komna 2009, ki bo od srede 11. februarja s pričetkom ob 18 h do nedelje 15. februarja 2009. Tečaj bo na območju Komne.

Tečaja se lahko udeležijo tečajniki in pripravniki alpinističnih odsekov, ki morajo izključno preko elektronske pošte (e-naslov: alpinizem@pzs.si, geslo pod Zadeva: Komna) poslati izpolnjeno prijavnico skupaj s petimi zimskimi vzponi najkasneje do 6. februarja 2009 do 14. urekasnejše in nepopolne prijave se ne bodo upoštevale, prav tako prijave z napačnim geslom pod Zadeva!

Število udeležencev tečaja je omejeno na 20 tečajnikov.

Cena tečaja vključuje popolno oskrbo na koči in prevoz opreme s tovorno žičnico za 10 kg tovora na tečajnika + par smuči. Cena prevoza s tovorno žičnico je 0.55 €/kg.

Cena:

  • Starost 18 do 25 let = 90 €

  • Starost 26 do 30 let = 150 €

  • Starost 31 let in več = 300 €

Poleg osebne in tehnične opreme mora vsak udeleženec poskrbeti za plazovno žolno, lopato, sondo in plezalno vrv na dva tečajnika. Obvezna je tudi kompletna oprema za turno smučanje.

TEČAJ NI NAMENJEN BORDANJU!

Okviren program dela in spisek opreme bosta naknadno poslana udeležencem tečaja.

Razpis velja za vodjo tečaja in alpinistične inštruktorje.

Prijavnico lahko najdete na: www.ka.pzs.si

Kontakt: Matjaž Šerkezi (tel.: 01 43 45 686 – med 11. in 12.uro ali na e-naslov:alpinizem@pzs.si)

Kategorije zapisa: Aktualno

Komentarji

Oddajte komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

15 − 2 =

Podobni zapisi

Preberite naš blog

Prebrskajte med več kot 1500+ zapisi na našem blogu.