SOČA
Datum objave: Jul 8, 2010

Podaljšan vikend je blo treba aktivno preživet, zato sem se odločla, da grem s prijatlco Vesno na Sočo. V soboto smo z ˝ekipo˝ plezali v Trenti, no, eni smo malo bolj počivali, zato so bli pa drugi tejk bol pridni :) Še sam šef  Trente, Rajko, nas je prišo pozdravit. V nedeljo sma šli še na Krnsko jezero, v ponedeljek pa po Soški poti. Vreme je kr nekak zdržalo, sam zvečer oz. ponoči naju je zalivalo, včasih pa še čez dan :).

Luštno je blo,

Martina

Kategorije zapisa: Splošne novice

1 Comment

  1. siljo

    Smo se morali zgrešit za mušjo… Sem tudi sam plezal v Trenti v petek in nedeljo. Sobota pa je v našem taboru bila dan za “pekar” in večerni Rock’n’Roll v štiri.

    Trenta je v naši bližnji okolici eden izmed naj ambientov. A na žalost preveč obljuden. Tudi za visokomotiviranega rekreativca! Je extremno blizu parkirišča, plato v velikosti nekaj “fudbal” igrišč lepo poravnan in kot tak na žalost ljubiteljev miru ponuja zabavo prav vsem družinskim selektorjem in tudi selektorjevim najboljšim prijateljem. Se pa da družinskim treningom prav lepo izogniti in plezati na “manj popularnih balvanih” ala Khamasutra Boy, Stoned Monkey, Killer Lojze desno od Rajkotove poletne rezidence … Vse skupinice navalijo na boulder X Games, na katerem so čudovite ogrevalne linije ocenjene tam okoli 6a.

Oddajte komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

5 × 3 =

Podobni zapisi

Preberite naš blog

Prebrskajte med več kot 1500+ zapisi na našem blogu.