STOPNIČKE !!!!!
Datum objave: Apr 22, 2018

Gregor Vezonik se je v svojem prvem finalu na tekmi za svetovni pokal v balvanskem plezanju odrezal fantastično in osvojil 3. mesto.

Gregi ni mogel verjeti, da je osvojil stopničke in to v svojem prvem finalu v svetovnem pokalu. Tako kot Kruder je v finalu osvojil tri smeri od štirih. Slovenca pa sta edina v prvem poskusu osvojila vrh zadnje finalne smeri, kar je bilo odločilno za dvojne slovenske moške stopničke.

“Neverjetno. Uresničile so se mi sanje. Pred enim tednom sem bil v Meiringenu 51., zdaj pa sem na stopničkah,” se mu je smejalo. Z 19. mestom kvalifikacij je za las ujel svoj drugi polfinale v svetovnem pokalu, v katerem se mu je odprlo in je postavil četrti dosežek, prehitel je celo izkušenejšega sotekmovalca. “Na treningih sem se počutil super močnega, ampak tekme so nekaj povsem drugega, saj v svetovnem pokalu ni vse v moči. Ne bi mogel reči, da sem v enem tednu tako zelo napredoval. Ne morem verjeti,” je bil vesel Vezonik. (povzeto po objavi na strani PZS)

BRAVO GREGA, ČESTITKE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Seveda čestitke tudi Janji, ki je znova pometla z vso svetovno konkurenco in Jerneju za nove stopničke.

 

Kategorije zapisa: Balvani | Balvaniranje | Tekme

4 komentarja

 1. VERONIKA

  ČESTITKE GREGA IN JANJI TO JE KOROŠKA ELITA PLEZANJA.

 2. Domen

  Veronika, to je svetovna elita :)

 3. andrej

  Ja Grega smo se veselili s tabo. S tekmovalnega vidika je to za naš klub zgodovinski dosežek – malo naš, veliko tvoj! Bravo.

 4. Megi

  Iskrene čestitke vsem!!! :-) Gregor, še sreča, da imam nekaj tvojih avtogramov iz časov, ko si bil še mali mulc, jih bom zdaj mastno prodala. :-P

Oddajte komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

17 − 8 =

Podobni zapisi

Preberite naš blog

Prebrskajte med več kot 1500+ zapisi na našem blogu.