Svetovno mladinsko prvenstvo
Datum objave: Sep 9, 2010

Danes se je v Edinburghu na Škotskem pričelo letošnje svetovno mladinsko prvenstvo.  Slovenci imamo tokrat v ognju kar 13 tekmovalcev. Med njimi sta tudi dva člana AK Ravne: Živa Ledinek in Gregor Vezonik. Za enkrat kaže vsem Slovencem zelo dobro. Več si lahko ogledate na spodnjih povezavah:

http://www.247.tv/components/com_event/player/?purchaseId=133287&videoId=6505 –  NEPOSREDNI PRENOS

http://www.ifsc-climbing.org/index.php?page_name=resultservice&comp=10_JWM&cat=ICC_M_B REZULTATI

lp, Vezi

Kategorije zapisa: Športno plezanje

2 komentarja

 1. Domen

  Verjetno je še vedno v vseh glavah dokaj sveže svetovno nogometno prvenstvo, pa tudi košarkaško svetovno prvenstvo in vsa evforija nogometnih in košarkaških navdušencev… Plezalci se ponavadi požvižgajo na fuzbal, tudi na basket, samo plezanje je važno.

  In potem se zgodi svetovno mladinsko prvenstvo v plezanju. Iz malega podeželskega kluba iz- kot mislijo v prestolnici, kluba iz Avstrijske Koroške se uvrstita na to prvenstvo dva mladca (Živa in Grega po imenu), dosežeta fantastičen uspeh – oba se uvrstita v polfinale. Plezalski navdušenci pa nič – niti enega samega samcatega komentarja, čestitke, spodbude tema šampijonoma…. A si kdo predstavla, ka bi dali fuzbalerji za polfinale?

  V imenu vseh, ki so želeli kaj napisat ali jima čestitat, pa to pač niso naredili – ISKRENE ČESTITKE IN ČIM VEČ USPEHA ŠE NAPREJ.

  Domen

 2. Katja

  Super plezanje in super uvrstitvi! Sem spremljala preko interneta in seveda navijala. Naslednje leto pa še višje!

  Čestitke seveda tudi ostalim reprezentantom.

  Katja

Oddajte komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

twenty − 6 =

Podobni zapisi

Preberite naš blog

Prebrskajte med več kot 1500+ zapisi na našem blogu.