Tabor
Datum objave: Mar 1, 2011

Ko smo januarja prevzeli treninge, smo se vsi strinjali, da je treba otrokom omogočiti čim več treningov v skali. Zato smo se z A skupino že takoj dogovorili, da gremo med zimskimi počitnicami na prvi skupni tabor na Primorsko. Ker je za taborjenje še malo premrzlo, smo spali v hostlu v Zazidu, kar se je izkazalo za super odločitev – bili smo na toplem v res simpatičnem hostlu in spoznali nekaj pristnih primorskih vasic.

Plezanje je bilo v stilu prvega skalnega vplezavanja v sezoni. Prvi dan smo si izbrali Črni Kal, drugi dan pa Osp. Poudarek je bil bolj na količini smeri in manj na težavnosti. Tretji dan je bila v načrtu Mišja peč a ko smo jutranje ogrevanje opravili ob naletavanju snega, smo se strinjali, da je treba poiskati alternativo. Ker ne moreš biti tako blizu morja in se ne sprehoditi po plaži, smo šli najprej v Koper na sladoled, nato pa na boulder v Škofjo Loko. Kot vsakemu, ki je prvič tam, je bil odlična motivacija za trening do zadnjih atomov moči.

Imeli smo se super, veliko plezali, naigrali nogometa, se naklepatali in nasmejali… in že načrtovali, kdaj bo čas za naslednjega.

Za rešitev večnih problemov z organizacijo prevozov pa se zahvaljujemo g. Gradišniku in ASK Fužinar, da so nam posodili kombi.

Na taboru so bili Petra, Sara, Zan, Jure, Leja in Tina, z njimi sva bila Andraž in Katja.

Kategorije zapisa: Športno plezanje | Tabori

Komentarji

Oddajte komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

15 − 10 =

Podobni zapisi

Preberite naš blog

Prebrskajte med več kot 1500+ zapisi na našem blogu.