Tečaj tehnike, petek 15.4.2011
Datum objave: Apr 12, 2011

Še uradna objava. Končno se nam je nekako uspelo dogovoriti oz. uskladiti. Torej, tečaj tehnike bo ta petek od 18:00-21:00 na mali plezalni steni OŠ Koroški jeklarji.

Prijave na: katja.planinc@gmail.com

Vljudno vabljeni!

Katja

Kategorije zapisa: Nekategorizirano

2 komentarja

 1. Vezi

  Predavanje je bilo dobro. V bodoče se še moramo dogovorit za podobne zadeve, in raznih FINT ne “skrivat” pred drugimi. Mogoče istočnica za naslednje okroglo mizo-kako se obvarujemo poškodb ali vse bolj pereč problem Etika plezalcev. LP Vezi

 2. Šiljo

  Produktiven petkov večer. Hvala Katji in Domnu.

  Kar se tiče poškodb, bi bilo smiselno narediti en malo bolj razširjen “debatni krožek”. Posebej o poškodbah zgornjih okončin, ki jih pri plezanju najbolj obremenjujemo in nastanejo posledično zaradi preobremenitve.

  Etika pa po moje ni tema za okrogle mize. V tretjem tisočletju bi prav vsak, ki ga vsaj malo vleče nazaj k naravi moral poznati osnovna pravila obnašanja v gorah, plezalnih vrtcih, v končni fazi tudi na avtocestnih počivališčih na poti do našega končnega cilja. Veliko je bilo že povedanega in napisanega okrog tega… Pa več kot očitno še pol premalo! Etika, taka in drugačna, ti zleze pod kožo v domačem brlogu. Če ti, seveda!? Vse ostalo so kasneje več ali manj potem poskusi iz obupa. Od starega konja menda ne boste/bomo pričakovali, da nam zjutraj k postelji prinese časopis in po potrebi ugrizne poštarja.

  Etika se pri nas začne na klubskih objektih!!! Že tam je za marsikaterega frikovskega sotrpina čisto preveč informacij kaj se sme in kaj se naj ne bi počelo na objektih javno dobro.

  lp
  Šiljo

  lp
  Šiljo

Oddajte komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

one × three =

Podobni zapisi

Preberite naš blog

Prebrskajte med več kot 1500+ zapisi na našem blogu.