Urnik treningov in rekreacije
Datum objave: Sep 5, 2012

Z novim šolskim letom nam je šola zopet odprla vrata telovadnice in možnost večerne rekreacije na veliki plezalni steni. Urnik ostaja enak: plezati je mogoče vsak torek in četrtek v času 19:30 – 21:30.

V ponedeljek poteka na veliki plezalni steni trening tekmovalne skupine in sicer 17:30 – 19:00. Prav tako je v sredo v času 16:00 – 18:00 bulder zaseden zaradi treninga tekmovalne skupine.

Lp Živa

Kategorije zapisa: Aktualno | Športno plezanje

2 komentarja

  1. Domen

    Za vse obiskovalce bulderja, je Šiljo pripravil novo vpisno knjigo. Obiskovalce pozivamo, naj si preberejo 1. stran, kjer je Damir lepo napisal, kako se v tem prostoru obnašamo. Obvezen je vpis vseh, ki uporabljamo bulder v knjigo. Neupoštevanje klubskih pravil bo sankcionirano s strani upravnega odbora.

    Ker sesalec trenutno ne deluje, je čistoča slabša kot ponavadi. Če lahko kdo za nekaj časa pogreša kak star sesalec (dokler klubskega ne popravimo, oz. zamenjamo), naj prosim sporoči, oz. ga prinese na bulder.

  2. Šiljo

    Boulder smo po tednu jeze, valu negodovanja, modrovanju iz ozadja, iskanju “praseta” leta in seveda neizogibni čistilni akciji spet spravili v stanje pred tsunamijem.

Oddajte komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

five + 17 =

Podobni zapisi

Preberite naš blog

Prebrskajte med več kot 1500+ zapisi na našem blogu.