V Funkciji v Aniča kuku in Johnny-ju v Debelem kuku sva bila z Gregom z mislimi pri Elenki
Datum objave: Okt 13, 2014

IMG_2663V petek je naju s Katjo na poti v Paklenico dohitela žalostna vest, da je umrla Elenka, Greganova teta, meni nadvse draga sodelavka. Sončen, a otožno žalosten vikend je minil v spominih, veliko v besedah, še več v mislih. V soboto sva preplezala poznano smer Funkcijo, z za prosto plezanje težavno prečko in izpostavljenimi mestoma kar gladkimi kamini v zgornjem delu 350 meterske stene. Grega ni bil pravi. Ves čas naju je spremljala podoba Elenke – tople osebe, ki je vse življenje nesebično razdajala pozitivno energijo, osebe z neomajno voljo do življenja, ki jo resnično cenim in jo preprosto moraš imeti rad.
V nedeljo sva preplezala Johnnija v Stubu Debelega kuka, 7a, 200m, (Grega v celoti prosto).
Elenka, ki izvira iz gorniške družine Lačnov, nam bo ostala v lepem spominu. Vsako srečanje z njo, vsak najin razgovor me je navdal z optimizmom in napolnil z pozitivno energijo. Tudi v bodoče bo tako, le da bodo srečanja in besede v mojih mislih.

 

 

 

1 Comment

  1. Domen

    Čestitke za preplezano.

    Ob tej žalostni vesti pa družini Lačen izrekamo sožalje.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tradicionalni tabor v Paklenici - […] dveh dneh sta splezala smeri Funkcija (350m, ) in Johnny (200m, 7a) (več v Andrejevi objavi na http://akravne.local/2014/10/13/v-funkciji-v-anica-kuku-in-johnny-ju-v-debelem-kuku-sva-bila-z-greg… […]

Oddajte komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

8 + five =

Podobni zapisi

Preberite naš blog

Prebrskajte med več kot 1500+ zapisi na našem blogu.