Vrnitev odpisanih (za nekatere); Sonce v očeh 8a+, Mišja peč
Datum objave: Maj 17, 2009

Trdi treningi v pripravljalnem obdobju, vnitev v skalo takoj po novem letu, prvomajsko plezanje na Hvaru in v Arcu, kjer sem plezala smeri do 7c+, je, kljub temu da ste (so) me nekateri že plezalno odpisali, obrodilo sadove. V petek, 15.5., 10 mesecev po operaciji kolena sem končno potrdila svojo “vrnitev” s preplezano smerjo Sonce v očeh 8a+ v Mišji peči. Žal se prvih dveh tekem za državno prvenstvo po nasvetu ortopeda nisem udeležila, ker v teh dneh še pričakujem manjši operativni poseg v kolenu. Na tekmovalno prizorišče se predvidoma vračam že junija oz. (v primeru težav s kolenom) najkasneje jeseni.

Lep plezalni pozdrav,

Katja Planinc

6 komentarja

 1. Matej

  Čestitke! Da si po taki poškodbi, tk hitro nt prišla. Zdaj pa štart na 8b :).

 2. Domen

  Če bi morali vsi koroški alpinisti imet v denarnici Ikanovo sliko, bi mogli imet vsi športni plezalci v denarnici Katjino, saj le ona in Duka vesta, kolko volje in dela je potrebnega za vrnitev na vrhunski nivo. Bravo Katja!!!!!! Samo tk naprej.

 3. KatjaP

  Hvala za čestitke in lepe želje! Jih bom probala uresničit :)

 4. šiljo

  Katja čestitke tudi iz AlpiKor-ja! Res lepa vrnitev v skalo. Bi pa po moje imela veliko manj problemov z “plezalnim odpisom”, če bi po vseh teh letih trdih treningov pričela plezati predvsem za sebe in manj za tiste “nekatere”. Iskrene čestitke in le tako naprej!

 5. Vezi

  čestitam.LP Vezi

 6. KatjaP

  Hvala!

Oddajte komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

1 × five =

Podobni zapisi

Preberite naš blog

Prebrskajte med več kot 1500+ zapisi na našem blogu.