Vsaj malce mraza
Datum objave: Mar 29, 2022

Čeprav le visoko nad morjem, se je letos zima pri nas vsaj s temperaturami zadržala nekoliko dlje. Kljub temu tale objava nima pravega smisla, saj informacije o tem, da je bila Vikijeva sveča 20. marca še dobro narejena, zdaj ne bodo koristile nikomur. Nova spletna stran me je izčlanila iz kluba, zato tole ni novica, ampak le arhivski mini zapis.

Oče in hči (slika zares pove vse o odnosih med očeti in hčerami)

Vikijevo svečo sem v nedeljo, 20. 3., preplezala s Pavlotom in Evo Ferjančič. S trojno celjsko navezo smo po prvem raztežaju kot čreda sledili ‘avtocesti’ v levo, kar je pomenilo dodatni raztežaj prečno desno, da smo se vrnili v pravo linijo in se le znašli pod svečo. Gnečo je od daleč opazil Gregor Šetina in se ji izognil s plezanjem v Sinjem slapu, potem pa tik za mano – bila sem zadnja v čredi – presoliral še Vikijevo. In potem še enkrat splezal po Sinjem navzdol.

Ledna :)

P. S. Najbrž sem res že fosil, zato prosim za nekaj nasvetov o objavljanju. Objava slik, ki mi jih je uspelo dovolj zmanjšati v četrtem poskusu, in to vsako posebej (zato jih je malo), mi je vzela toliko časa in volje, da mi je mož vmes prinesel že drugo pivo …

P. P. S. Ne samo, da zadnjih naših objav še vedno ni, tudi zadnja objava z Instagrama tukaj je izpred treh ali štirih let.

Sveča z notranje strani
Sveča z zunanje strani (foto Gregor Šetina)
Sveča od strani
Kategorije zapisa: Alpinizem | Ledno plezanje

Komentarji

Oddajte komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

2 × one =

Preberite naš blog

Prebrskajte med več kot 1500+ zapisi na našem blogu.