Zadnja tekma Vzhodne lige, Trbovlje 19.4.

Zadnjo tekmo Vzhodne lige v športnem plezanju je prejšnjo soboto gostil plezalni klub iz Trbovelj. Korošci smo zopet dosegli odlične rezulate. Tokrat je zopet na najvišjo stopničko stopila Ema Kordež v kategoriji mlajših cicibank (letnik 2005-2008). Njena sestra Urška je stala tik za najboljšimi, na 4. mestu., Ema Spanžel je bila 6. Pri najmlajših dečkih, si je radeljčan iz PK Martinček, Ožbi Arih zasedel 3. mesto. Med mlajšimi deklicami (letnik 2001/2002) si je Petra Glušič priplezala 3. mesto, njena sestra Sara je bila  v kategoriji starejših deklic (letnik 1999/2000) 5.  Katja Gliebe je bila pri kadetinjah (letnik 1997/1998) 6.

Na tekmi so prav tako podelili pokale za skupno uvrstitev vseh tekem Vzhodne lige. Na zmagovalnem odru je s pokalom za drugo mesto stala Ema Kordež, Urška Kordež je bila 4., Ema Spanžel 7. ter Lana Šteharnik 9. Član PK Martinček, Ožbi Arih je bil 5. Sestri Petra in Sara Glušič sta se vsaka v svoji kategoriji v skupnem seštevku uvrstili na 3. mesto, pri kadetinjah je bila Katja Gliebe 6.

Ostale rezultate naših članov in galerijo najdete na: http://climbers.si/vzhodnaliga/index.asp?Page=ArhivVzhodneLige_Tekme&SubPage=Rezultati&Section=PoKategorijah&IDTekme=48&VrstaPrikazaRezultatov=6

Prispevek o tekmi je bil objavljen tudi na spletnem portalu Bajta: http://bajta.si/sport/ak-ravne-trbovlje

Čestitke vsem mladim plezalcem in hvala vsem, ki ste nas vzpodbujali v letošnji Vzhodni ligi. Sedaj pa nas čakajo že prve tekme v Državnem prvenstvu 2014. Držite pesti! :)

Ekipa AK Ravne z letošnjim "zaslužkom" VL :)

Ekipa AK Ravne z letošnjim “zaslužkom” VL :)

 

 

 

2 komentarja

  1. Vezi

    Lepo ,za zaključek Vzhodne lige bi vas morali pa peljat v skalo.

  2. KatjaP

    Hvala, Brane! Bomo šli vsi skupaj! :)

Oddajte komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

thirteen − nine =

Preberite naš blog

Prebrskajte med več kot 1500+ zapisi na našem blogu.