Kaj alpinistki podariti za osebni praznik in Dve čarovnici pri zlodeju
Datum objave: Jan 27, 2017

Pravi moški vedo, kaj. Led. Ne v kozarcu. In če kljub gripi samo zaradi tega, da ustreže svoji ženi, gre z njo v Matkov kot in potem še čez zaledeneli slap, je žena v veliki v dilemi, kaj bo ona podarila njemu, ko bo praznoval.

Jure me je seveda prepričal, da se počuti prav fajn, a se je po preplezanem Fakinu vendarle pokazalo, da bi bilo bolje, če bi namesto na mrazu dan preživel na toplem. Ampak ker se oba bojiva otoplitev ko vrag križa, sva seveda izkoristila prosti dan na za ta čas najbolj želen način.

Fakin v Fakinu

Fakin v Fakinu

Sveči v Fakinu sva se izognila, ker naju nikakor ni hotela “poklicati”, videti je bila namreč preveč šibka za kaj takega. In čeprav sta Fakinček in Fakinof dobro narejena, sva jima (saj veste, malo dete doma …) samo pomahala v upanju na skorajšnje snidenje.

Kaj pa zlodej?

Z Marinko že odkar se poznava vsako leto praznujeva skupno obletnico, tako da naju to letos še čaka, al, Marinka, s Tinco pa sva jo z obeležili včeraj. Tudi ona namreč praznuje na isti dan kot naveza M & M … :-D

In kaj bi lahko izbrali boljšega kot obisk najbolj znanega zlodeja?! Lucifer naju je prijazno sprejel in pogostil s krasno plezarijo, gneči, ki je menda tam kar običajna te dni, pa sva se izognili s “primerno” uro obiska, torej sredi dneva.

Prijazen Lucifer

Prijazen Lucifer

 

Čimprej izpod teh svečk

Čimprej izpod teh svečk

Slap je dobro narejen in zaradi številnih navez, ki so ga že preplezale, precej preluknjan, tako da se da cepine kar dobro zatikati, dereze pa večinoma samo dobro postavljati na “stopničke”. Ampak strm je pa še vedno … ;-)

Marta Krejan Čokl

Foto: vsi

Kategorije zapisa: Ledno plezanje

1 Comment

  1. Duka

    Lahko vama deklici, ko si lahko privoščita sestop z metlami ;) Čestitke !!-seveda mislim na vzpone :)

Oddajte komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

2 × four =

Podobni zapisi

Preberite naš blog

Prebrskajte med več kot 1500+ zapisi na našem blogu.