Mrtvaški pajek v Klemenči peči
Datum objave: Okt 18, 2015

Kot je vreme v oktobru malo tako malo drugače, mmm se je tudi vremenska napoved za soboto spreminjala. In tako sva z Gregom spreminjala najin plan. Nazadnje v soboto dopoldan, ko je prišel na vrsto plan C.
Točno opoldne sva bila pod J steno Klemenče peči. Oblaki so se razkadili in za trenutek sva pomislila na plezanje v kratkih rokavih. A ko sva vstopila v Mrtvaškega pajka (6b) so se oblaki tako neprijazno sprehajali po nebu, da so bolj ali manj ves čas prekrivali sonce. Takoj se je začutilo, da je na drugi strani doline S stena Ojstrice že poprhana s snegom. Ko sva priplezala na vrh in se po vrvi spustila preko stene naju je sonce za nekaj časa ponovno toplo obsijalo. Nisva se dala premamiti, da bi vstopila še v eno smer. Plan C je namreč predvideval Pajka za segrevanje. »Je pa že boljše pol plana C kot pa cel plan D!« (Plan D je predvideval, da ostaneva doma).
V nedeljo pa smo družinsko – družno pogledali koliko je novega snega na 3000m in videli da ga je na Mölltalu za prve zimske radosti dovolj.

1-IMG_5344

2-IMG_5346

3-IMG_5351

4-IMG_5361

5-IMG_5370

6-IMG_5374

7-IMG_5387

Kategorije zapisa: Nekategorizirano

Komentarji

Oddajte komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

6 + thirteen =

Podobni zapisi

Preberite naš blog

Prebrskajte med več kot 1500+ zapisi na našem blogu.