Tradicionalno vabilo na tradicionalni Gospodinjski dan
Datum objave: Apr 2, 2024

Čas je, da tradicionalna zlata štikla dobi novega začasnega lastnika, zato ne oklevajte. Oprava naj bo spodobna, torej primerna dogodku: predpasnik/kiklca, štikle in osnovna plezalna oprema. Spodobi se tudi, da imamo prepoznavne majice, zato izberite svojo majico.

Tradicionalna tekma za prehodni pokal, zlato štiklo, bo – kot vedno – potekala med Gospodinjskim dnem, tokrat maja 2024.

Dobimo se na tradicionalni lokaciji, pod Kalvarijo v Radljah ob Dravi. Tokrat bo to sobota, 11. maj. Kuhati začnemo opoldne, zato takrat tudi pridite, saj mora nekdo olupiti čebulo, narezati meso, napeljati vrvi, animirati otroke (no, to naši mulci znajo tudi sami), usmerjati promet, miriti velike in male štirinožne ljubljence …

Predvidoma bo strošek za hrano in pijačo 10–15 evrov na veliko osebo, nič pa ne bo narobe, če kdo prinese še kako posodico Tupperware, napolnjeno s piškoti, in kaj, s čimer se da poplaknit vsebino iz te posode.

Vljudno (in glejtedapridete) vabljeni!

Ker bi pa bilo fajn, da vseeno vemo, koliko približno nas bo, bomo res veseli, če do 4. maja pošljete potrditev in število udeležencev na e-naslov info@pk-martincek.net ali akravne@gmail.com.

 PK Martinček in AK Ravne na Koroškem

Foto: Gospodinjski dan 2023

Kategorije zapisa: Aktualno

Komentarji

Oddajte komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

one × 1 =

Preberite naš blog

Prebrskajte med več kot 1500+ zapisi na našem blogu.